اهدا رایگان لپ تاپ به دانش آموزان

اهدا گوشی، تبلت، لپ تاپ به دانش آموزان

اهدای رایگان گوشی و تبلت به کودکان نیازمند، فرصتی طلایی برای بهبود دسترسی آنها به آموزش و تکنولوژی است. این اقدام می‌تواند تفاوتی معنادار در زندگی این کودکان ایجاد کند، از جمله افزایش فرصت‌های آموزشی، دسترسی به منابع دیجیتال و ارتقاء مهارت‌های ارتباطی و دیجیتالی.

همکاری با سازمان‌های خیریه، جمع‌آوری دستگاه‌های استفاده‌نشده و جذب حمایت‌های مالی، راه‌هایی موثر برای اجرای این برنامه هستند. در نهایت، این پروژه نه تنها به کودکان کمک می‌کند تا با دنیای مدرن هماهنگ شوند، بلکه به کاهش نابرابری‌های اجتماعی نیز کمک می‌کند.

مقالات خواندنی: اهدا لوازم التحریر به دانش آموزان

اهدای رایگان گوشی و تبلت به دانش آموزان

با شروع کرونا از سال 1398 نظام آموزشی عوض شد و روند آموزش به غیرحضوری تغییر پیدا کرد. با اینکه در حال حاضر مدارس حضوری شده است، اما هر دانش‌آموزی نیاز به یک گوشی دارد که پیگیری‌های درسی خود را از طریق اپلیکیشن شاد برسی کند.

دانش‌آموزانی که از خانواده‌های کم‌برخوردار بودند، توانایی خرید گوشی برای فرزندشان نداشتند و با چالش‌هایی روبه‌رو بودند و خیلی از این دانش‌آموزان حتی در همان زمان کرونا، به خاطر نداشتن گوشی مجبور به ترک تحصیل شدند.

اهدای رایگان گوشی به کودکان نیازمند

اهدای رایگان گوشی به کودکان نیازمند

اهدای رایگان گوشی به کودکان کار می‌تواند به بهبود شرایط زندگی و تحصیل آن‌ها کمک کند. این کار می‌تواند از طریق همکاری با سازمان‌های خیریه و غیرانتفاعی انجام شود که تخصص در شناسایی و دسترسی به کودکان کار دارند.

جمع‌آوری گوشی‌های استفادهنشده از مردم و شرکت‌ها و تعمیر آن‌ها، راهی موثر برای تأمین این دستگاه‌ها است. همچنین برنامه‌های آموزشی آنلاین و منابع آموزشی می‌توانند به کودکان کمک کنند تا از گوشی‌ها به بهترین نحو بهره‌مند شوند. جذب حمایت مالی از افراد و شرکت‌ها نیز می‌تواند به افزایش تعداد گوشی‌های اهدا شده کمک کند.

مقالات خواندنی: تشخیص سازمان خیریه معتبر

اهدا لپ تاپ به دانشجویان فاقد سرپرست موثر

دانش آموزانی که در خانواده های کم برخوردار زندگی می کردند برای آموزش مجازی با چالش های جدی تری مواجه بودند چرا که استطاعت تامین تجهیزات الکترونیک برای تحصیل کودکان را حتی در حد یک گوشی هوشمند نداشتند. این امر به منزله حذف و محرومیت این دانش آموزان از آموزش و تحصیل بود.

شرایط پیش آمده که همه را غافلگیر کرده بود می توانست ضربه محکم تری بر احساس و امنیت دانش آموزان وارد کند چرا که علاوه بر سنگینی بار کم برخورداری و کمبودهای ناشی از آن، ترس از محرومیت مضاعف به دلیل کمبود امکانات آموزشی، شکاف طبقاتی را بیشتر به رخ آنها می کشید، شکافی که ناشی از فقدان عدالت و برابری آموزشی در جامعه است.

اما متاسفانه مشکل به همین جا ختم نمی شد و به نظر می رسید مشکلات برای این قشر از جامعه تمامی ندارد. مناطق کم برخوردار فاقد زیرساخت های لازم برای بهره برداری، خود مشکلات را تشدید می کرد. مناطقی که خطوط اینترنتی در آنجاها برقرار نیست و بود و نبود گوشی هوشمند تفاوتی ایجاد نمی کرد! لذا باید در مورد این مناطق نیز چاره ای اندیشیده می شد.

هزینه حدودی برای خرید گوشی یا تبلت برای دانش‌آموزان

برای اینکه یک گوشی تهیه کنید اول از همه باید کیفیت آن را بسنجید. گوشی حتما باید هوشمند باشد تا همه برنامه‌های موردنظر و ضروری روی آن نصب شود. کلی محصول در بازار است که هر کدام قیمت‌های متنوعی دارد.

خریدن یک موبایل هوشمند با یک قیمت و کیفیت متوسط برای این کودکان مناسب است. با توجه به شرایط بازار مبلغ حدودی برای خرید گوشی برای دانش‌آموزان نیازمند بین 4 تا 5 میلیون است. بین این رنج قیمت می‌توانید یک گوشی با کیفیت متوسط خریداری کنید.

اهدا لپ تاپ به دانشجویان فاقد سرپرست موثر

تاثیر گوشی و تبلت بر روی درس دانش‌ آموزان

از دوران کرونا به بعد داشتن یک گوشی برای هر دانش‌آموزی واجب شده است؛ زیرا بیشتر آموزش ها از طریق گوشی به بچه‌ها داده می‌شود. خیلی از دانش‌آموزان به خاطر شرایط سخت زندگی و یا زندگی کردن در یک خانواده بی بضاعت یا کم برخوردار قادر به توانایی خرید گوشی همراه یا تبلت نبودند.

از همین رو، به خاطر نداشتن گوشی انگیزه خود را از دست می‌دادند و از درس دور می‌شدند یا کلا ترک تحصیل می‌کردند. از طرفی هم بیشتر آموزش‌ها از طریق گوشی قابل دریافت بود که این دانش آموزان با مشکلات زیادی مواجه می‌شدند.

مقالات خواندنی: آدرس و شماره تلفن خیریه های کشور

پیدا کردن نیازمندان برای اهدای گوشی

امروزه پیدا کردن دانش‌آموزان نیازمند کار خیلی سختی نیست و شما خودتان به راحتی می‌توانید این کودکان را شناسایی کنید. اما در صورتی که توانایی شناسایی آن‌ها را ندارید و یا خودتان نمی‌خواهید که به صورت مستقیم به آن‌ها کمک کنید بهتر است به موسسات خیریه‌ای که در این زمنیه فعالیت دارند گوشی یا تبلت را اهدا کنید.

حتی می‌توانید یک هزینه‌ای بابت خرید گوشی به این سازمان اهدا کنید تا آن‌ها خودشان برای دانش‌آموزان نیازمند گوشی یا تبلت تهیه کنند.

راهکار تامین تجهیزات الکترونیک برای کودکان بازمانده از کلاس درس

با شیوع کرونا و شرایط اضطراری حاصل از آن، تلاش دارالاکرام برای حمایت مادی و معنوی از جامعه هدف که به مراتب آسیب پذیرتر از قبل شده بود، دو چندان شد.  چه پیش از اجرای طرح آبا چه همزمان با آن، دارالاکرام با برخورداری از حمایت ها و مشارکت های مردمی بانیان نیکوکار، به توزیع تجهیزات الکترونیکی هم چون  گوشی هوشمند و تبلت بین دانش آموزان خود پرداخت تا آنها بتوانند از این بحران با آسیب کمتری عبور نمایند.

مطابق با اصل سی ام قانون اساسی، دولت موظف است شرایط تحصیل رایگان را از مقطع ابتدایی تا پایان دوره متوسطه برای عموم فراهم نماید. اما به دلایل مختلف از جمله فقدان عدالت آموزشی در دوران کرونا، با آمار بالایی از بازماندگان از تحصیل در کشور به ویژه در مناطق کم برخوردار مواجه هستیم.

طرح ملی آبا با هدف قرار دادن اقشار بازمانده از تحصیل، بنا به ضرورت شرایط موجود در کشور و ایجاد فرصتی برابر برای آموزش همگانی، از سوی وزارت آموزش و پرورش طراحی شد که اجرایی شدن آن به همتی ملی نیاز داشت و لذا این وزارتخانه با موسسه خیریه دارالاکرام به عنوان نخستین سازمان مردم نهاد واجد شرایط و استاندارد، وارد مذاکره و سپس تفاهم نامه همکاری میان آن دو امضا شد.

این طرح برای اجرایی شدن به زیرساخت های خاصی در هر منطقه جغرافیایی نیاز دارد. این زیرساخت ها عبارت اند از:

  •  یک دستگاه تلویزیون اندروید ۵۰ اینچ
  • یک عدد تبلت
  •  دستگاه ای ای دی
  •  یک عدد لپ تاپ
  •  یک عدد مودم وایرلس
  • محتوای آموزشی مورد نیاز به صورت فلش مموری و سی دی
  •  فردی تسهیلگر برای مدیریت و کنترل فضای آموزشی

اهدا لپ تاپ به دانشجویان فاقد سرپرست موثر

طبق این تفاهم نامه طرفین تعهداتی دارند:

تعهدات آموزش و پرورش در تفاهم نامه طرح آبا:

  • شناسایی کودکان نیازمند
  • توجیه و جلب اعتماد خیرین مدرسه ساز و مدارس برخوردار نسبت به فراهم کردن امکانات تحصیل دانش آموزان بازمانده از تحصیل به جای مدرسه سازی
  • معرفی این خیرین جهت همراهی و مشارکت با دارالاکرام به عنوان باین و حامی

تعهدات دارالاکرام در تفاهم نامه طرح آبا:

  • برگزاری کلاس های آنلاین
  • تجهیز کلاس ها به سیستم های آموزشی الکترونیک و تبلت های آموزشی
  • استفاده از مشاور یا مددکار به عنوان تسهیلگر کلاس های آنلاین

اقدامات اجرایی دارالاکرام در زمینه طرح آبا

همان طور که پیشتر نیز اشاره شد، دارالاکرام با آغاز پاندمی کرونا و افزایش مشکلات و محدودیت های جامعه هدف خویش، با اقدامات متعدد از جمله  راه اندازی کمپین “مدرسه برای همه” برای جمع آوری تجهیزات و مواد آموزشی ضروری برای آموزش الکترونیک و از راه دور، به حمایت از دانش آموزان کم برخوردار تحت پوشش خویش پرداخت.

پس از تفاهم نامه طرح آبا نیز توانست با همکاری وزارت آموزش و پرورش، به طور وسیع تر و فراگیرتری به حمایت از این دانش آموزان بپردازد.

در حال حاضر، ۸۲ مدرسه در کشور مجری طرح آبا هستند و در کرمان ۴۳۲، در خراسان جنوبی ۱۲۰، و در شهریار ۱۸ دانش آموز با بهره گیری از خدمات این طرح به چرخه تحصیل بازگردانده شده اند.

موسسه دارالاکرام نیز در این زمینه اقداماتی انجام داده است:

  •  از میان ۱۲۵ کلاس که تاکنون در سراسر کشور راه  اندازی شده، ۱۱ کلاس آنلاین را راه اندازی نموده است .
  •  از ترک تحصیل ۲ هزار و ۳۶۷ دانش آموز کم برخوردار در ۵۴ نقطه از کشور پیشگیری نموده است.

اینک با توجه به طولانی شدن دوره کرونا و معضلات اقتصادی و آموزشی حاصل از آن، از شما هموطنان نیک اندیش و نیکوکار دعوت می کنیم با همراهی و مشارکت بیشتر ما را در حمایت از این قشر آسیب دیده و آسیب پذیر یاری برسانید.

6 پاسخ

    1. سلام
      هموطن عزیز از این که با ما ارتباط برقرار کردید سپاسگزاریم. ما در دارالاکرام از دانش آموزان مستعد فاقد سرپرست موثر حمایت تحصیلی می کنیم. به طور مثال در مناطق کم برخوردار که دانش آموزان ما از تجهیزات الکترونیکی ضروری مانند تبلت یا گوشی هوشمند برای آموزش مجازی برخوردار نیستند، با کمک هموطنان نیکوکارمان این لوازم تهیه و در اختیار آنان قرار می گیرد تا از ادامه تحصیل باز نمانند. چنانچه شما نیز دانش آموز واجد شرایطی(مستعد و فاقد سرپرست موثر) هستید با ما تماس بگیرید:
      8999 ۸۸۰۸ ۰۲۱ داخلی ۱۱۰
      واتس اپ: ۰۹۰۵۹۰۵۷۲۷۴

  1. سلام من دانش آموز آموز تحت پوشش کمیته امداد در یک منطقه محروم هستم وبه یه لپ تاپ نیاز دارم به منم لپ تاپ میدن؟

  2. باسلام وصلوات برمحمد و آل محمد ما دوبرادر۱۳و۹ساله هستیم که در پایه هفتم ودوم ابتدایی مشغول به تحصیل بودیم بنده ازپایه پیش دبستانی تا چهارم شاگردممتازبودم ازشیوع کرونا بخاطرنداشتن تبلت وفضای مجازی برای پیشبرد تکالیفم افت تحصیلی گرفتم اکنون پایه هفتم وبرادرم درپایه دوم ابتدایی مشغول تحصیل بودیم که بخاطر نداشتن هزینه خرید کتاب هردویمان به مشکل برخوردیم وازطریق گوشی همکلاسی هایم درس هایم را مرور میکردم و متاسفانه ازکتاب ریاضیات تجدید شدم اگر اول هزینه کتابهای خودوبرادرم راپرداخت میکردیم مشکل کمتر بود ولی وقتی این امکان وجود نداشت حداقل ازطریق سازمان بهزیستی یااموزش وپرورش که مادرم با هزاران خواهش و التماس رجوع کردند وتقاضا دادند نتیجه ای نداشت اگر تبلت میدادند حداقل ازطریق فضای مجازی وبرنامه های شاد ودیگربرنامه های مربوط به مدارس کتابهایمان را مرور وبررسی میکردیم تازحمتهای چندین ساله مادره بی سرپرست و بیمارم نتیجه مطلوبی میداشت اکنون کتاب ریاضیات رابا قرض گرفتن از همکلاسی هایم مرور کردم امتحان مجدد دادم باتوجه به شرایط سخت زندگی مان قبولم کردند وواقعا نیاز مبرم کل خانواده به گوشی یاتبلت داریم حتی مادرم گوشی ندارد چه ساده چه پیشرفته که نیاز هایمان را پیش ببرددرجاهایی که واقعا همه نیاز هست سیم کارت مطعلق به مادرم هست که سالها پیش خریده گذاشتیم روی گوشی همسایمان ومشکلاتمان رابرایتان ارسال میکنم لطفا برای رضایت خدا وشروع مدارس کتابهایمان را لباس کیف و کفش ولوازم تحریر خریداری نشده کمک ومساعدت عنایت بفرماید تاما نیز مانند دیگر بچه های ایرانی به تحصیل ادامه بدهیم ازهمکاریتان خالصانه کمال تشکر بعمل می‌آید من الله توفیق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

بازگشت به مدرسه

تاریخ شروع: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

تاریخ پایان: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

مبلغ مورد نظر: هشت میلیارد تومان

مبلغ جمع‌آوری شده: ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

وضعیت کمپین: به اتمام رسیده

مشاهده